Planlegg Norgesferien din alt nå

I år får vi alle en litt annerledes sommerferie pga koronaviruset, men en ypperlig mulighet til å oppleve alt det vakre landet vårt har å by på.

Enten man bor i nord eller sør fins det en rekke perler både til fjells, innlands og langs kysten. Å starte planleggingen til Norgesferien alt nå kan være smart for i år blir det fort mange som ønsker å gjøre de samme tingene. Husk å følg myndighetens til en hver tid gjeldende retningslinjer, vask hendene og ta hensyn.

Å bruke et krdittkort på ferie gir flere fordeler, reiseforsikring, rabatter og god oversikt. Man får en regning i månenden så kan man betale hele summen med en gang eller dele beløpet opp i ønsket antall måneder. Ønsker du å søke om VIP Credit Card så du alltid får gode fordeler, frihet og oversikt kan du søke om kort for kr 0,- klikk her

eff. rente 25,34 %, 15000 o/12mnd. Kostnad 1853, totalt 16853

Det koster kr 0,- i årsavgift, reiseforsikring inkludert, eget fordelsprogram og det er 100% gebyrfritt. Rentene kommer først om man ønker å dele opp betalingen over flere mnd. Betaler man hele fakturaen til forfall den 20 påfølgende mnd av kjøpene er det ingen påslag. Ha en hyggelig planlegging av sommerferien alle sammen.

DEL PÅ:

Bankservice

Instabank tilbyr Lån med sikkerhet i bolig, forbruks lån, kredittkort med lav rente og konkurransedyktige forsikringer